Politiebericht Boxtel 16-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

INBRAAK AUTO, Vught

Woensdagmiddag is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Boslaan in Vught. Een ruit werd vernield, waardoor men in de auto kon komen. De autoradio werd gestolen. Vanuit een auto die geparkeerd stond aan de Haldersebaan in Vught werden woensdag de autoradiocd-speler en cd`s gestolen. Een portier werd opengebroken. Afgelopen nacht is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Berkengaard in Boxtel. Een portier werd opengebroken De autoradiocd-speler werd gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE

Woensdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Werststeeg in Berlicum. Op deze weg mag 60 km/u gereden worden. Totaal 65 van de 184 gecontroleerde voertuigen werden bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 96 km/u. Op de Sassenheimseweg in Berlicum zijn 12 van de 127 gecontroleerde voertuigen bekeurd omdat ze te hard reden. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden was de hoogst gemeten snelheid 96 km/u. De controle vond woensdagavond plaats.

TE VEEL GEDRONKEN EN GEEN RIJBEWIJS, Helvoirt

In de nacht van woensdag op donderdag is een 23-jarige man uit Den Bosch bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur. Bij de controle bleek verder dat de man geen rijbewijs had. Ook hiervoor is hij bekeurd. Ook bleek hij nog een boete van fl. 1765,- te moeten betalen of 34 dagen hechtenis te moeten ondergaan. Daar hij niet voldoende geld bij zich had is hij ingesloten. De controle vond plaats op de Guldenberg in Helvoirt.

WASDROGER IN BRAND, Sint Oedenrode

Donderdagmorgen werd de brandweer gewaarschuwd voor een brand in een woning aan de Griegstraat in Sint Oedenrode. In de woning bleek een wasdroger in brand te zijn geraakt. Door de brandweer werd de brand snel geblust. De schade in de woning bleef beperkt.