Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Comfidence, SuperOffice en Nordic Solutions: Closing the Gap Doorn - 17 augustus 2001, Comfidence is vanaf 1 juli 2001 geautoriseerd SuperOffice Expert Center. Comfidence heeft voor deze samenwerking gekozen vanwege de combinatie van flexibiliteit, toepasbaarheid, connectiviteit en eenvoud van de CRM-applicatie van SuperOffice. Waar de meeste CRM-applicaties zorgen voor lange eindeloze implementatie trajecten, daar is deze CRM-applicatie snel en efficiënt in te zetten. Daarnaast is Comfidence per 1 augustus 2001 benoemd tot Master Distributor en Solutions Partner van Nordic Solutions in de Benelux. Nordic Solutions levert connectivity modules voor softwarematige koppelingen tussen SuperOffice en andere bedrijfsapplicaties (o.a. ERP Link, AccessLink, PBX Dial). Deze software-modules van Nordic Solutions maken daarmee zogenoemde verticale integraties mogelijk. Het is het streven van Comfidence heeft om in dit kader de komende 6 maanden een 5-tal value added partners aan te stellen en op te leiden in de Benelux. CLOSING THE GAP
Comfidence gaan met een voor de CRM-markt nieuwe positionering van start. Er wordt niet naar buiten getreden met een CRM-belofte , maar met de simpele doch duidelijke boodschap dat CRM begint met nadenken, met interne communicatie en met de evaluatie van de waarde van de huidige klanten . De nadruk bij deze benadering ligt op het vlak van integratie van de verkoop en marketingafdelingen qua klantinformatie en communicatie. Tevens wordt een oplossing geboden om the gap te dichten tussen de front- en backoffice omgeving. Om deze oplossingen te kunnen bieden is Comfidence derhalve een samen-werkingsverband aangegaan met SuperOffice en Nordic Solutions. SuperOffice biedt met haar CRM-applicaties een perfecte software-matige ondersteuning aan het concept van alignment van verkoop en marketing . Middels de integratie-modules van Nordic Solutions is de SuperOffice-omgeving relatief eenvoudig te koppelen c.q. integreren met bestaande bedrijfsapplicaties in de back-office omgevingen. Over Comfidence:
Comfidence, een combinatie van de woorden Confidence en Communication , met andere woorden Comfidence staat voor vertrouwen in communicatie . Comfidence is gespecialiseerd in advisering en implementatie op gebied van: customer loyalty en customer relationship management, process- en projectmanagement en multi-service network solutions. Comfidence is op het gebied van Sales Force Automation en Customer Relationship Management Expert Center van SuperOffice en Master Distributor en Solutions Partner van Nordic Solutions, en value added solutions Partner van HP en Cisco op gebied van multi-service netwerk oplossingen en convergentie.