SOERJADI CONCERTS BV
http://www.soerjadi.com

Laatste Tuinconcert van Wibi Soerjadi

Laatste Tuinconcert van Wibi Soerjadi

Het jaarlijks terugkerende exclusieve Tuinconcert van Wibi Soerjadi zal dit jaar helaas voor het laatst plaatsvinden in het monumentale karakteristieke dorpje Twisk. Met een dergelijk Tuinconcert en een eigen concertzaal is Wibi Soerjadi een unicum in de wereld van de klassieke muziek.
De charme van het schitterende Noord-Hollandse landschap is het prachtige decor waarin het publiek de betoverende klanken van de meesterpianist voor het laatst in Twisk in de openlucht kan horen. De tuin van de pianist wordt onderverdeeld in een natuurlijke bosrijke concertzaal en in een sfeervolle 'foyer' rondom de vijver, die de vorm heeft van een muzieknoot.
Er is ook een rondleiding in het concertzaaltje mogelijk en men kan zelfs een kijkje nemen in de studeerkamer van Wibi Soerjadi. De belangstelling voor dit exclusieve openluchtconcert is enorm. De bezoekers komen uit het gehele land en zelfs uit het buitenland. Om het bijzondere karakter te behouden zullen er echter bij dit laatste concert, in tegenstelling tot vorig jaar, geen extra stoelen geplaatst worden.
Wibi Soerjadi heeft zelf gezegd dat hij de bijzondere sfeer van deze concerten zal gaan missen.
Het programma staat in het teken van het jubileumjaar waarin Wibi Soerjadi zijn twintigjarig bestaan als succesvol concertpianist viert. Componisten die Wibi Soerjadi op het programma heeft gezet zijn o.a. Schubert, Chopin, Rachmaninov en Liszt. De klassieke muziekkenners in binnen - en buitenland Wibi Soerjadi omschrijven als een 'Klasse Apart'.

Het laatste exclusieve Tuinconcert
Zondag 19 augustus om 15.00 uur
Zondag 26 augustus om 15.00 uur
Info: 0800-0231428 (gratis)
www.soerjadi.com

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met de heer Marc J. Jahn op
telefoonnummer 0227-547378 (ma t/m vr van 10.00-18.00 uur)

26 jul 01 14:02