Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 20 augustus 2001

Koninklijk Horeca Nederland stelt logo beschikbaar voor leden

WOERDEN- 20 augustus 2001- Koninklijk Horeca Nederland stelt zijn bekende logo gratis beschikbaar aan alle 18.500 aangesloten leden. De ondernemersorganisatie zegt dat het beeldmerk eigendom is van de vereniging en dat dus alle actieve leden hieraan rechten kunnen ontlenen. Vandaar dat nu alle leden hun drukwerk en andere communicatie-uitingen desgewenst kunnen voorzien van het blauw-rode logo met het witte koninklijke kroontje.

Koninklijk Horeca Nederland is van mening dat een intensief gebruik van het logo voor iedereen meerwaarde oplevert. De leden kunnen zich er positief mee onderscheiden als professionele horeca ondernemers, de grotere naamsbekendheid verbetert de maatschappelijke positie van de organisatie en de bedrijfstak en het geeft de consument inzicht in de professionaliteit van de onderneming.

Het gebruik van het beeldmerk is uiteraard exclusief voorbehouden aan de actieve leden en tegen misbruik door derden zal worden opgetreden.

De leden van Koninklijk Horeca Nederland kunnen op wel zeer eenvoudige wijze over het logo beschikken. In digitale vorm, dus geschikt voor allerhande doeleinden, kunnen de leden het logo downloaden (Red.: alleen voor leden) via de internetsite van hun ondernemersorganisatie onder www.horeca.org.

Voor informatie:
Afdeling Communicatie en Persvoorlichting Koninklijk Horeca Nederland, tel 0348 489 438