Politiebericht Venlo 20-08-2001
Mediaberichten 20 augustus (16.30 uur)

VENLO Automobilist bekeurd

VENLO De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 27-jarige automobilist uit Venlo bekeurd. Politieagenten zagen de man rond 03.25 uur over de Lichtenberg rijden en vermoedden dat de bestuurder zonder rijbewijs reed. Toen ze hem controleerden kon hij geen rijbewijs overleggen waarna hij werd overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. Op het bureau gaf hij een valse naam, maar viel door de mand doordat een politieagent hem herkende. Uit nader onderzoek bleek dat hij inderdaad niet over een rijbewijs beschikte. Daarom kreeg hij een bekeuring voor het rijden zonder geldig rijbewijs en het opgeven van een valse naam.

MEIJEL 24 bekeuringen bij snelheidscontroles

MEIJEL Als gevolg van de afsluiting van de Roggelsebrug houdt de politie extra verkeerscontroles op geslotenverklaring, eenrichtingsverkeer en inhaalverbod in Meijel, Ospel, Eind en Leveroy. Tijdens snelheidscontroles op de Nederweerterdijk in Meijel werden zondagavond 10 bekeuringen uitgedeeld.Op diezelfde plaats werden maandagmiddag 8 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bij deze controles bedroeg 112 km/uur, waar 80 km/uur is toegestaan. Tijdens snelheidscontroles op de Houtsberg in Eind werden maandagmorgen met behulp van de lasergun 6 bekeuringen uitgedeeld. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 105 km/uur, waar 80 km/uur is toegestaan.

VENLO Diefstal vrachtwagen

VENLO Onbekenden hebben zondagmiddag tussen 17.00 en 18.30 een vrachtwagen gestolen vanaf een parkeerplaats langs de A67 bij de grensovergang. De trekker met oplegger was geladen met kleding. De waarde van de gestolen goederen, eigendom van een Italiaans bedrijf, is nog onbekend.