Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-08-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.45 uur
Ongeval met letsel

AMERSFOORT Op de kruising bij de Stichtse Rotonde en Utrechtseweg heeft op zondagmiddag een aanrijding met letsel plaatsgevonden tussen twee personenwagens. Een 58-jarige vrouw uit Reuver verleende geen voorrang aan een 47-jarige man uit Amersfoort. Hierdoor ontstond de aanrijding waarbij twee passagiers van beide voertuigen gewond raakten.

De slachtoffers waren een 57-jarige man uit Reuver en een 17-jarige jongen uit Amersfoort. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis De Lichtenberg in Amersfoort vervoerd. Na behandeling konden ze het ziekenhuis weer verlaten.

Mishandeling

AMERSFOORT Een 28-jarige man uit Hoogland heeft in de nacht van zondag op maandag aangifte gedaan van mishandeling. Het slachtoffer wilde op de Groenmarkt een taxi aanroepen toen een personenwagen stopte. Daaruit stapte een onbekende man, die de man uit Hoogland om onbekende reden in het gelaat sloeg.

Daarna kwam een andere man uit dezelfde auto. Hij sloeg het slachtoffer eveneens. Vervolgens ging het tweetal in het voertuig er vandoor. De signalementen van de verdachten en het kenteken zijn bij de politie bekend.