Hogeschool IJsselland


Deventer, 20 augustus 2001

Nieuwe studenten maken kennis met Deventer

OPTREDENS DEF RHYMZ EN MILC INC

Deventer - Op 20 en 21 augustus staan in Deventer de HBO-Introductie-dagen op stapel. Stichting Studentensamenwerking Concursus neemt ook dit jaar de organisatie op zich. De climax wordt gevormd door optredens van onder meer Def Rhymz en Milc Inc op dinsdagavond 21 augustus. De introductiedagen hebben als doel de 'nieuwe' studenten kennis te laten maken met hun hogeschool en met de stad Deventer.

De maandag staat in het teken van informatie. De studenten krijgen hun eerste lessen van de opleiding en bezoeken een informatiemarkt. Op deze markt, die in het gebouw van Saxion Hogeschool IJselland wordt gehouden, zijn studenten- en sportverenigingen en andere organisaties zoals studentenhuisvesting vertegenwoordigd.

Op de dinsdag vinden de activiteiten op de Brink plaats. 's Middags is hier onder andere een bungee jump en beachvolleybal aanwezig, en er wordt een heuse beddenrace gehouden. 's Avonds volgen de optredens van Milc Inc, bekend van de hit 'Walk on water', en Def Rhymz. Ook de Boswachters zullen op de bühne verschijnen. Na deze acts zullen de festiviteiten 'tot in de vroege uurtjes' verder gaan in de diverse sociëteiten van de studentenverenigingen.

Nadere informatie:

Stichting Studentensamenwerking Concursus
Voorzitter HBO-Introdagen J.J. Pietersen
tel: 0570-670833
tel mob: 06-15004817