Politiebericht Cuijk 21-08-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

VUURWAPENS INBESLAG GENOMEN

De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmorgen in een woning in Escharen 5 vuurwapens en munitie aangetroffen. De 62 jarige bewoner is aangehouden. In de woning trof de politie een pistool, een dubbelloops jachtgeweer, een geweer met ge-luiddemper en 2 gasalarmpistolen aan. Daarnaast is een wapenstok en een hoeveelheid mu-nitie inbeslaggenomen. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

AANHOUDING VERDACHTE

De politie heeft dinsdagmorgen in Linden een 37 jarige inwoner van Tilburg aangehouden. De man liet na een ongeval op de Ewinkel in een maisveld zijn auto achter. De auto bleek niet verzekerd te zijn. Na het ingestelde onderzoek trof de politie de man aan in Linden waarop hij is aangehouden. Hij bleek al enige tijd gezocht te worden na een ontvluchting uit penitentiare inrichting in Overloon. De man is ingesloten. Zijn auto is zwaar beschadigd afgesleept.

VERNIELING AUTO

Van een auto die geparkeerd stond aan het Maasveld in Cuijk zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee banden lekgestoken. De schade bedraagt enkele honderden guldens.

DIEFSTAL UIT VRACHTAUTO

Uit een vrachtauto die geparkeerd stond aan de Oude Molen in Overloon verdwenen afgelo-pen weekend ruim 130 dozen. In de dozen zaten verschillende stukken kleding, o.a. broeken en truien. De chauffeur mist ruim 3000 kledingstukken. De totale schade is onbekend.