Politiebericht Boxtel 21-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

BROMFIETSCONTROLE, Sint Michielsgestel

Maandagmiddag is een bromfietscontrole gehouden op de Esscheweg in Sint Michielsgestel. Hierbij werden 13 bromfietsers bekeurd omdat het vermogen van de bromfiets te hoog was. Ook werden 6 bromfietsers bekeurd voor andere overtredingen. Zo droegen er 4 geen helm, reed er een zonder in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat en werd er bij een brom-fiets ontrecht een oranje plaatje gevoerd.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Schijndel

Maandagavond is een 29-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij werd bij een winkel aan de Rooiseweg in Schijndel betrapt toen hij twee trainingspakken wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Bij controle bleek de auto waarmee hij reed niet verzekerd en APK gekeurd te zijn. Ook hiervoor is bekeurd.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van maandag op dinsdag is een 39-jarige man uit Tilburg bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Rijksweg N65 onder Biezenmortel. In dezelfde nacht kreeg een 58-jarige man uit Sint Michielsgestel een rijverbod van 1 uur en een boete van fl. 410,=. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De con-trole vond plaats op de Bosschebaan in Sint Michielsgestel.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Boxtel

Dinsdagmorgen zijn twee bestuurders gewond geraakt bij een ongeval. Op de Brederodeweg nabij de Rechterstraat stond een personenauto, bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Boxtel stil, voor het rode licht. Een achter haar rijdende bestuurder, een 29-jarige man uit Boxtel, zag te laat dat de auto stilstond en reed er achter tegen aan. De beide bestuurders zijn met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuis in Den Bosch.