FC Utrecht


zondag 05 augustus 2001

FC Utrecht organiseert het Zoudenbalch Junior Tigers Voetbal Toernooi

FC Utrecht organiseert het Zoudenbalch Junior Tigers Voetbal Toernooi op het nieuwe trainingscomplex van FC Utrecht van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 augustus. De kidsclub van FC Utrecht, Junior Tigers, en alle aanhangers van FC Utrecht kunnen op deze manier kennis maken met het trainingscomplex Zoudenbalch.

Het toernooi wordt speciaal georganiseerd voor leden van de Junior Tigers. Verschillende leeftijdscategorieën, van 6 t/m 16 jaar, zullen per dag een toernooi afwerken in teams van zeven spelers. Het toernooi begint om tien uur en zal in de middag afgesloten worden met een penaltybokaal en een prijsuitreiking om half vijf.

Aanhang en geinteresseerden kunnen zich naast het bekijken van de wedstrijden vermaken met verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en er zijn ook prijzen mee te winnen. De activiteiten zijn in de vorm van diverse balspelen. De eerste twee dagen zal er een luchtkussen staan en wordt er geschminkt. Een snelheidsmeter zal donderdag en vrijdag op het terrein aanwezig zijn.

Kijk voor meer informatie op de website van de kidsclub: www.juniortigers.nl

Voor nadere Informatie:
Sebastiaan Opschoor, organisatie en publiciteit Toernooi Tel: 0624561469 Email: specoprof@hotmail.com