Ingezonden persbericht

FIQAS Software opent kantoor in Engeland

FIQAS Software B.V., leverancier van Abillity(R) - dé oplossing voor Billing, CRM en meer, opent kantoor in Engeland

Op 1 juli 2001 opende FIQAS Software B.V. de deuren van haar kantoor in Engeland. Dit kantoor is gevestigd in Londen (West) langs de M4 snelweg en daardoor uitstekend bereikbaar. FIQAS verkreeg de afgelopen jaren een aanzienlijk marktaandeel in het Verenigd Koninkrijk met een penetratie van zo'n 15% van alle "New Licensed Operators" in 2000. Dit, in combinatie met de intentie om de hoge service-graad te behouden en het aantal klanten verder uit te breiden, heeft ertoe geleid dat de eerste stap tot dit lokale kantoor werd genomen.

Gedurende de afgelopen jaren verkreeg FIQAS de reputatie van een kwalitatief hoogwaardige solution provider op het gebied van telecommunicatie, Internet/breedband, CATV (betaal-TV), energie en andere "usage based services". Met het produkt Abillity(R) werden vele klanten voorzien van een flexibele en schaalbare oplossing dat een passend antwoord geeft op hun wensen betreft Billing, CRM en meer. Op dit moment zijn de oplossingen van FIQAS al in meer dan 10 Europese landen succesvol toegepast, met daarbij een duidelijke focus op Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Vorig jaar nam de FIQAS-directie (de heren Rob Geleijn en Robert Eman) de beslissing om in Engeland een kantoor te openen om hiermee het huidige klantenbestand te kunnen blijven voorzien van de uitstekende service die zij inmiddels gewend waren. Daarnaast zal dit kantoor ook dienst doen als de lokale Sales & Marketing afdeling om het klantenbestand verder uit te breiden.

FIQAS was erg verheugd om de heer Ciaran McCann, een ervaren Business Manager in de telecommunicatie- en Internet-markt, te verwelkomen als Business Development Manager en als vertegenwoordiger van FIQAS UK. De heer McCann is onlangs bij FIQAS begonnen nadat hij voorheen verantwoordelijke funkties bekleedde bij Firstmark Services Europe (WLL/ASP) en Nortel Networks waar hij zorg droeg voor hun BSS portfolio in Europa en BSS consultancy in Japan (CATV/telefonie). De heer McCann heeft inmiddels zo'n 12 jaar ervaring in de IT/telecom-branche.

Voor meer informatie over FIQAS Software B.V., bezoek de website http://www.fiqas.nl of neem contact op met:
* De heer Ciaran McCann (FIQAS UK), tel. +44 (0)7876454029, E-mail: ciaran.mccann@fiqas.nl;
* FIQAS Software B.V. - hoofdkantoor, Aalsmeer - Nederland, tel. +31(0)297 382323, E-mail: sales@fiqas.nl.