Ingezonden persbericht

PERSBERICHT http://www.ifc.nl/pers.html

Scaramea maakt management buy out van Clockwork en IFC groep mogelijk

AMSTERDAM - Aandeelhouders en management van Scaramea zijn vandaag een management buy out overeengekomen voor de IFC Groep BV en Clockwork BV, twee dochterondernemingen van Scaramea. Als zelfstandige ondernemingen kunnen Clockwork en de IFC Groep zich nadrukkelijker focussen op hun kernactiviteiten en hun positie in de markt versterken. Zoals maandag jongstleden bekend is gemaakt, zal Achmea geen additionele financiering aan Scaramea verstrekken.

IFC Groep ontwikkelt integrale IT-oplossingen voor financiële dienstverleners alsmede het intermediair en biedt ook op de consument gerichte software en internetapplicaties aan. Met producten en diensten als Diagnose, Polisbank, Wildbaan, IT-Maxima en Mr. Finch heeft deze onderneming zich een vooraanstaande positie in de markt verworven. Ook na haar verzelfstandiging zal IFC Groep een volledig pakket IT-diensten aan de markt kunnen blijven aanbieden. De directie wordt gevormd door Marinus Jacometti, Guus Landheer en Harry Kah.

Clockwork is een internet consultancy en webdevelopment onderneming. Clockwork is opgericht in 1996 en richt zich met name op de sector financiële dienstverlening, de automotive- en de entertainment markt. De directie van Clockwork wordt gevormd door haar oorspronkelijke oprichters Menno de Jong, Paul Mol en Bernhard van Oranje.

Voor nadere informatie betreffende Scaramea:
Marinus Jacometti, tel. (075) 6813402

Voor nadere informatie betreffende de IFC Groep:
Marinus Jacometti, tel. (075) 6813402

Voor nadere informatie betreffende Clockwork:
Paul Mol, tel (020) 6077001

Scaramea N.V.
Vondelstraat 120d
1054GS Amsterdam

EINDE PERSBERICHT