Ingezonden persbericht


FileMaker benoemt Keith Robinson tot Vice President verkoop

Utrecht, 22 augustus 2001 -- FileMaker heeft Keith Robinson benoemd tot vice president verkoop. Keith is in deze functie verantwoordelijk voor het aansturen van het verkoopteam van FileMaker in de Verenigde Staten.

Robinson brengt negentien jaar succesvolle softwareverkoop- en algemene bestuurservaring met zich mee. Voor zijn komst naar FileMaker, was Robinson vice president verkoop van Counterpane Internet Security.

In de periode van 1989 tot 2000 was Robinson werkzaam bij Symantec op diverse verantwoordelijke posities. Zo was hij vice president en algemeen directeur van Symantec Verenigde Staten en van 1995 tot 2000 directielid. Onder zijn leiding groeide de jaarlijkse omzet met meer dan 450 miljoen dollar mede dankzij zijn gerichtheid op de zakelijke klanten. Ook was Robinson vice president en algemeen directeur van Symantec Azië en algemeen directeur Canada.

Robinson was lid van het raad van bestuur van Business Software Alliance (BSA) van 1997 tot 2000.

Keith Robinson begon zijn carrière in 1982 bij Ashton-Tate, de ontwikkelaar van dBase, waar hij diverse verkoop- en marketingfuncties bekleedde.

FileMaker Inc.
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor Web-publishing- en werkgroep-databases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor Web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de database-softwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
(030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
(020) 421 05 65