Politiebericht Oss 22-08-2001
Politiebericht district Maasland

GEWONDE BIJ AANRIJDING, Oss

Dinsdagavond is een 32-jarige vrouw uit Oss gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw reed met haar auto over de Vierhoeksingel in Oss. In een bocht in die weg kwam haar een bestelbusje tegemoet gereden, bestuurd door een nog onbekende man. In die bocht kwam de bestelbus op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer terecht en daarbij frontaal in aanrijding met de hem tegemoet komende auto. Na het ongeval reed het busje door. Op de Kennedybaan liet de bestuurder de auto met daarin nog een passagier achter en ging te voet verder. De 32-jarige vrouw is met lichte verwondingen, kneuzingen en snijwonden, overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Naar de identiteit van de bestuurder wordt een onderzoek ingesteld.

BESTELBUS GESTOLEN, Oss

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Ortstraat in Oss een bordeaux rode Volks-wagen Transporter gestolen. De auto met een waarde van bijna fl. 60.000,= heeft als kente-ken 29-VJ-VD.

WINKELDIEFSTAL, Oss

Woensdagmiddag is een 44-jarige man uit Oss aangehouden. Hij werd in een winkel aan de Nieuwstraat in Oss betrapt toen hij een pakje sigaretten wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden. Eveneens woensdagmiddag is een 46-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aange-houden. Hij werd in een winkel aan de Galerij in Oss betrapt toen hij probeerde een halsket-ting weg te halen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezon-den.