DENIM MARKETING COMM.

Spannende, nieuwe vorm van marketing

Persbericht

Spannende, nieuwe vorm van marketing

Discovery Marketing is een spannende, nieuwe vorm van incentive-marketing. Met dit instrument kunnen prominente ondernemingen, vooraanstaande IT-bedrijven, koplopers op diverse markten kortom, topbedrijven ervoor zorgen dat zij hun voorsprong behouden en verder uitbouwen.

Discovery Marketing maakt gebruik van het innovatieve concept, Belevingseconomie, waarbij initiatieven worden ontplooid die de basis leggen voor een verhoogde economische productiviteit. Door het beleven van een spectaculair avontuur onderzoeken ondernemers en top-managers de grenzen van hun eigen krachten en mogelijkheden. Zij ontdekken of herontdekken hun eigen capaciteiten, en leren deze op innovatieve wijze door te voeren naar de mogelijkheden van hun onderneming.

Team-building

Door samen met collegas, medewerkers, project-teams of afdelingen binnen een bedrijf gebruik te maken van het nieuwe concept Discovery Marketing, krijgen de ondernemers en topmanagers de gelegenheid om de verborgen talenten van hun medewerkers te ontdekken, om deze toe te kunnen passen in het dagelijkse zakenleven. En de medewerkers leren hun initiatieven ontplooien binnen een team, en ter versterking van het team. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige capaciteiten binnen een bedrijf.

Ultieme vorm van relatiemarketing

En Discovery Marketing gaat nog veel verder. Het is ook nog eens de ultieme vorm van relatiemarketing. Door speciale zakenrelaties uit te nodigen om deel te nemen aan een programma, kan de ondernemer of topmanager hen laten zien dat zij in hun service tot het uiterste gaan. Het is een ideale kans om netwerken te versterken en uit te breiden.

Doelstellingen van Discovery Marketing

De creatieve en ondernemende geest van de ondernemer of topmanager weer op volle toeren te laten draaien De productiviteit van de medewerkers als team ongekende hoogten te laten bereiken
Mee te leren denken en leven met de klant, op een manier die hen zal helpen overleven in een sterk concurrerende markt Fysiek op zoek te gaan naar de juiste route, de juiste handelswijze, en de juiste samenwerkingsvormen, om zo ook in de zakelijke markt de juiste beslissingen te kunnen nemen om doelstellingen te behalen

Wat zijn de mogelijkheden van Discovery Marketing?

Er is een heel scala aan mogelijkheden voor Discovery Marketing. Programmas kunnen aan speciale wensen aangepast worden. Enkele voorbeelden zijn:

Monaco (2 dagen), helikoptertocht, luxe hotelsuites Monte Carlo, Middellandse Zee per onderzeeër.
IJsland, IJslandse discovery-tour, met ijsklimmen, middernachtgolf, Blue Lagoon.
Finland, Met Shuttles naar Lapland, voor survival-tocht met sneeuwscooters.
Australië / Papoea Nieuw Guinea, 6-daagse 'white shark experience'.
Fort Lauderdale / Miami / Bahamas, offshore powerboats. Indonesië, racecursus plus licentie op Sentul bij Jakarta. Autosport-incentives - Diverse wedstrijdelementen onder deskundige begeleiding van coureurs en instructeurs.

Info / afspraak: Denim Discovery Marketing, P.O. Box 44137, 3006 HC Rotterdam.
T. 010 2427078, F. 010 2420244, E. info@denimint.com, W. www.denimint.com.

23 aug 01 14:17