Ingezonden persbericht


Rotterdam, 23 augustus 2001

P E R S B E R I C H T



U I T N O D I G I N G

WETHOUDER JANSSENS OPENT DERDE KUNSTGRAS LEONIDAS

Op vrijdagavond 31 augustus 2001 om 19.00 uur opent Wethouder Janssens (Sport en Recreatie) van de Gemeente Rotterdam het derde kunstgrasveld van de Rotterdamse Hockeyvereniging Leonidas (Kralinger Esch 1).

Na de openingshandeling volgt de openingswedstrijd van Heren 1 van Leonidas tegen De Batavieren, een team van oud-internationals.

Leonidas is in de afgelopen periode qua ledenaantal dermate gegroeid (momenteel 900 leden), wat de aanleg van een derde kunstgras veld noodzakelijk maakte.

Het hele weekeinde zal in het teken staan van de opening van het derde kunstgrasveld. Op zaterdag 1 september spelen de mini s van Leonidas een onderling toernooi en voor de oudere jeugdleden wordt een hockeysurvival uitgezet.

Landelijk G-hockeytoernooi

Om 13.00 uur start op zaterdag op het nieuwe veld het Landelijk G-hockeytoernooi, een hockeytoernooi voor verstandelijk gehandicapte kinderen en jongeren. Teams uit heel Nederland en het eigen G-hockeyteam van Leonidas zullen hieraan deelnemen. Om 17.00 uur komt acteur Pieter Lutz (tevens lid Comité van Aanbeveling) de prijzen uitreiken.

Op zondag 2 september is er voor de senioren de Interhockeydag . Zij zullen onderling gaan uitmaken wie het sterkste team is van Leonidas.