Ingezonden persbericht

nieuw in nederland, site ter bevordering van ongezelligheid

DEVENTER, 23-09-2001 - -

Via de internetsite http://www.ongezelligemensen.nl willen wij deze, helaas ondergewaardeerde eigenschap, gave en in sommige gevallen "kunstvorm", bij een groter publiek onder de aandacht brengen.

Door middel van de verschillende items op deze site willen wij de lezer graag informeren over de zeer uiteenlopende facetten van ongezelligheid. Naast een wetenschappelijk, filosofische en cultuur historische benadering zullen wij ook ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van ongezelligheid aan het woord laten.

Tegelijkertijd met de lancering van deze internetsite zal er een campagne gestart worden waarin wij deze 'manier van leven', zoals wij het graag noemen, ook bij de verschillende media onder de aandacht zullen brengen. Wij zijn dan ook van mening dat de media, deze toch aanzienlijke bevolkingsgroep al te lang onderbelicht hebben gelaten. Vandaar dan ook deze aandacht en wat ons betreft dan ook dan eindelijk eens de schijnwerpers op ongezelligheid.

Wij hopen dat deze site een stimulans zal zijn voor die groep mensen die in het verleden, veelal vanwege hun omgeving, terughoudend zijn geweest voor wat betreft hun voorliefde voor ongezelligheid.

Het lijkt ons dan ook gepast deze introductie in stijl af te sluiten, dat wil zeggen zonder gezellige slotzin.

De redactie van ongezelligemensen.nl