Politiebericht Boxtel 24-08-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Oedenrode

Donderdag is snelheidscontrole gehouden op de Zuidelijke Randweg in Sint Oedenrode. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden werden 490 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 42 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 93 km/u.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Vught

Donderdagavond zijn vier personen gewond geraakt bij een ongeval. Een 29-jarige man uit Amsterdam reed met zijn auto over de Helvoirtseweg in Vught. Op de kruising met de Rijksweg N65, reed de man volgens getuigen door het rode licht de kruising over. Op de kruising kwam hij in aanrijding met een uit de richting Den Bosch komende auto, bestuurd door een 45-jarige man uit Haaren, die linksaf de Helvoirtseweg op wilde rijden. Door de klap kwam de auto van de man uit Haaren voor een auto, bestuurd door een 71-jarige man uit Tilburg, terecht die over de Rijksweg N65 in de richting Tilburg reed. De Amsterdammer en de man uit Haaren werden licht gewond en konden ter plaatse worden behandeld. De 71-jarige Tilburger en zijn in de auto zittende echtgenote werden met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch, waar ze zijn opgenomen.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Haaren

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een 51-jarige man uit Haaren een boete gekregen van fl. 410,-. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Ook kreeg hij een rijverbod van 1 uur. De controle vond plaats op de Burgemeester van den Oeverstraat in Haaren.

BROMFIETS GESTOLEN, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf een achterplaats aan de Hoogstraat in Vught een witte Vespa bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer is DFH-612.