Politiebericht Oss 24-08-2001
Politiebericht district Maasland

VALSE PAPIEREN, Oijen

Donderdagmiddag werd gemeld dat in een bedrijf in Oijen twee mannen waren aangetroffen die gebruik maakte van valse papieren om daar te werken. Door medewerkers van de vreemdelingendienst werden in het bedrijf twee mannen aangetroffen in het bezit van valse Griekse paspoorten. Het betreft vermoedelijk een 27-jarige Bulgaar en een 35-jarige Macedoniër. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN EN AANRIJDING, Oss

Donderdagmiddag werd een aanrijding gemeld op de kruising Graafsebaan, Nistelrodeseweg in Oss. Een auto bestuurd door een 48-jarige vrouw uit Heesch, stond te wachten voor het rode verkeerslicht op de kruising. Een auto bestuurd door een 37-jarige man uit Heesch reed achter tegen de wachtende auto aan. Na een blaastest bleek dat de 37-jarige man te veel had gedronken om een auto te mogen besturen. Hij had bijna 5 keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol gebruikt. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van 14 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

GLAASJE OP, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 42-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Heischeutstraat in Oss.

In dezelfde nacht werd een 35-jarige man uit Oss voor hetzelfde feit bekeurd. De man kreeg een rijverbod van 5 uur. Deze controle vond plaats op de Spoorlaan in Oss.

Op `t Dorp in Heesch werd afgelopen nacht een 36-jarige vrouw uit Heesch bekeurd. De vrouw reed met een auto en had te veel gedronken. Ze kreeg een rijverbod van 5 uur.

CONTAINERS IN BRAND, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn op een drietal plaatsen in Oss containers in brand geraakt. Door de brandweer konden de brandjes aan de Braambes en Mercuriusstraat snel worden geblust. De politie gaat er vanuit dat de brandjes zijn aangestoken.