Gemeente Zoetermeer

Hondenkaart Zoetermeer wordt geactualiseerd

De huidige Hondenkaart Zoetermeer dateert uit 1997. Inmiddels is er alweer veel bijgebouwd in de stad en ten aanzien van enkele locaties voor wat betreft het uitlaten van honden zijn in de afgelopen periode klachten en wijzigingssuggesties binnengekomen. Vandaar het feit dat de kaart in herdruk wordt genomen.

Ter inzage
In de periode van 7 tot en met 21 september a.s. ligt in alle wijkposten de huidige Hondenkaart ter inzage. Bewoners die suggesties hebben ten aanzien van het huidige beleid wat betreft het uitlaten van honden kunnen deze met de medewerkers bespreken aan de hand van de kaart. Alle suggesties worden genoteerd (reeds ingediende suggesties hoeven niet opnieuw te worden aangegeven).
Na afloop van deze periode zullen alle suggesties worden besproken en al of niet worden verwerkt in de (concept)Hondenkaart 2002. Tevens zullen de ideeën voor de nieuwe gebieden worden ingebracht.

Inspraakprocedure
De (concept)Hondenkaart 2002 zal ter informatie worden voorgelegd aan de raadscommissie Stadswerken met het verzoek om deze vrij te geven voor inspraak. Het is de bedoeling om deze inspraakprocedure te laten lopen van 12 oktober tot en met 12 november aanstaande. Ook zal er dan nog een stedelijke inloopbijeenkomst worden georganiseerd voor nadere informatie, cq. toelichting. Dit is een voorlopige planning, te zijner tijd wordt u hierover nader geïnformeerd.

Tijdens de inspraakprocedure kunnen burgers eventueel bezwaar aantekenen tegen de dan voorliggende Hondenkaart 2002. Dit kan alleen schriftelijk aan het college van Burgemeester en Wethouders van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA in Zoetermeer, onder vermelding van 'Hondenkaart 2002'.
Eind november zal de raadscommissie Stadswerken dan de definitieve kaart kunnen vaststellen. Ook hiervoor geldt 'onder voorbehoud'.

Hondenkaart 2002
Het is de bedoeling om deze nieuwe kaart begin 2002 te laten ingaan. Met de verzending van de Hondenbelasting voor dat jaar zullen hondenbezitters dan ook gelijk deze nieuwe kaart toegezonden krijgen.



Gemeente Zoetermeer © August 2001

Last update: 24 August 2001 (16:58)