Gemeente Steenbergen

Verkeersmaatregelen

In verband met het houden van onderstaande activiteiten zijn de volgende wegen afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers op:
za 25 aug van 09.30 uur tot 12.30 uur: Langeweg (vanaf nr 17), Heense Molenweg, Zuid Groeneweg en Heensedijk (finish nr. 49) te De Heen in verband met het houden van een wielerwedstrijd (individuele tijdrit).

za 25 aug t/m ma 27 aug Markt, Molenstraat (voor wat betreft het gedeelte gelegen tussen de Markt en de Graaf Engelbrechtstraat) en de Vierlinghstraat te Kruisland in verband met de kermis. Voorts zal een eenrichtingsverkeer worden ingesteld in de Wethouder Swagemakersstraat en in de Eerste Boutweg. Wegomleidingen zullen ter plaatse worden aangegeven.

za 1 september van 12.00 uur tot 24.00 uur: Solmsbolwerk, ter hoogte van de Oude Vest en de Noordwal te Steenbergen voor het houden van een barbecue.
do 6 sep van 18.00 uur tot zo 9 sep 20.00 uur: Kaaistraat, Markt, Blauwstraat, Grote Kerkstraat, Kerkplein, Kromme Elleboog, Geert Vinckestraat, Westdam (inclusief het parkeerterrein) te Steenbergen in verband met het houden van de jaarmarkt Steenbergen.

za 8 t/m ma 10 sep: Voorstraat te Nieuw-Vossemeer in verband met de kermis. Wegomleidingen zullen ter plaatse worden aangegeven.