Afzender: info@gelukwens.nl

Contactpersoon: Paul Hofland

Gouden bruidspaar recipieert op internet

Datum: 23 augustus 2001

Tilburg, 23 augustus 2001 - Op 23 augustus 1951 stapten Frans Dieteren en Mia Cremers met elkaar in het huwelijksbootje. Het was een warme zomerse dag. Net als donderdag 23 augustus 2001, de dag waarop zij hun 50-jarig huwelijksfeest vierden. De Gouden Bruiloft werd in besloten kring gevierd in Oos Kaar, het gemeenschapshuis van Overhoven-Sittard. Een openbare receptie zat er vanwege de gezondheid van de Gouden Bruid helaas niet in. Hoe jammer de Bruidegom dat ook vond... Hij zou zijn uitgebreide netwerk van vrienden, bekenden en (oud) collega's graag de gelegenheid hebben gegeven hem en zijn echtgenote de hand te schudden.

Gelukkig is er tegenwoordig Internet, een medium waar Frans (dit jaar 75 geworden) zeer vertrouwd mee is. Daarom bedacht Hans Dieteren, de zoon van het paar, de Virtuele Receptie. Met de hulp van een bevriend internetbedrijf, Q4matics uit Tilburg, werd als verrassing voor zijn ouders een website ontwikkeld. Bezoekers kunnen het Gouden Paar op deze website (http://www.gelukwens.net) gelukwensen.

In de overtuiging dat de omstandigheden van het bruidspaar Dieteren niet uniek zijn, werd besloten ook derden de mogelijkheid te bieden een virtuele receptie op te zetten. Vanaf zaterdag 25 augustus kan een ieder die iets te vieren heeft, een eigen receptie toevoegen aan de www.gelukwens.net website. Voorlopig zijn aan deze faciliteit geen kosten verbonden.

Q4matics
Q4matics is gespecialiseerd in het realiseren van internetoplossingen. Het diensten-aanbod omvat consultancy, webbouw en -ontwerp, hosting, registratie van domein-namen en netwerkbeveiliging.