Politiebericht Eindhoven e.o. 25-08-2001
2e persbericht 25 augustus 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbraak in winkel
Zaterdag rond 8.30 uur is ingebroken in een winkel aan de Willemstraat. Er is een ruit naast de voordeur vernield. Uit de winkel verdwenen verrekijkers, messen en gereedschap met een waarde van ruim fl. 13.000,=.

Eindhoven: Twee maal slachtoffer
Een 41-jarige Eindhovense vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag twee maal het slachtoffer geworden van dieven. De vrouw was uit gegaan in de binnenstad. Zij had haar fiets op de Kerkstraat geparkeerd. Toen zij naar huis wilde gaan bleek de fiets, een Giant met een waarde van ongeveer fl. 1.300,= gestolen te zijn. De vrouw ging vervolgens te voet naar huis. Op de Lodewijk Napoleonlaan werd rond 4.45 uur haar tas uit haar hand gerukt door een man op een fiets. In de tas zaten een portemonnee met fl. 100,=, sleutels en enkele pasjes.

Helmond: Diefstal uit woning
Uit een kamer in een woning aan de Heistraat zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag een stereotoren, een videorecorder, een gsm, twee gouden ringen en geld, fl. 700,=, gestolen. De bewoonster zat met gasten op het balkon en zij had de toegangsdeur van haar kamer vanwege de warmte openstaan. Toen zij weer van het balkon naar binnen gingen ontdekten zij de diefstal.

Budel: Aanhanger weg
Vanuit de achtertuin van een woning aan de Boschdijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag een Saris aanhanger gestolen. Het is een twee-assige wagen met een groen onderstel.

Bergeijk: Bromfietser rijdt tegen boom
Een 19-jarige bromfietser uit Valkenswaard is gewond geraakt toen hij met zijn bromfiets tegen een boom reed. De man reed zaterdag rond 8.15 uur over de Weerderdijk. Mogelijk omdat hij onwel werd kwam hij in de berm terecht en reed ongeveer 25 verder tegen een boom. Ambulancepersoneel heeft reanimatie toegepast. De gewonde is in het St. Josephziekenhuis opgenomen.