Gemeente Eindhoven

Commissievergaderingen

De commissie voor maatschappelijke ontwikkeling vergadert op dinsdag 28 augustus a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
voorstel inzake een nadere standpuntbepaling inzake renovatie en bouw nieuwe zaal Stadsschouwburg (parktheater) en nieuwbouw elders in de stad (stadstheater);
voorstel inzake kredietverstrekking ten behoeve van de verbouwing van het pand Zoutstraat 2 van de Stichting Pop Ei.
Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor sociale en economische zaken vergadert op woensdag 29 augustus a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
voorstel uitvoering subsidieregeling bevordering uitstroom ex-banenpoolers;
notitie inzake Hoofdlijnen Horecabeleidsplan Eindhoven. Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor stadsontwikkeling en beheer vergadert op woensdag 29 augustus a.s. om 14.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
voorstel inzake Voortgangsrapportage aanpak/beleid grondwateroverlast;

voorstel vaststellen beeldkwaliteitsplan Buitenplaats Tegenbosch. Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor grote stedenbeleid, volkshuisvesting en verkeer vergadert op donderdag 30 augustus a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer: voorstel SP-fractie voor een betere inrichting van het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer (initiatiefvoorstel);
notitie inzake behandeling jaarrekeningen woningcoörporaties. Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor bestuurlijke aangelegenheden, openbare orde en veiligheid vergadert op maandag 3 september a.s. om 20.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer: optreden hulpdiensten Hoek Loos;
initiatiefvoorstel inzake een maatschappelijke verkenning: Zorg voor mensen met psychiatrische achtergrond die niet in klinische zorg zijn.

Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor middelen vergadert op maandag 3 september a.s. om 16.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
voorstel tot voortzetting van de gemeenschappelijke regeling Financieringsschap Projecten Stadsregio Eindhoven e.o. tot en met 2002;
nota inzake Grondwaterbelasting voor zwembad De IJzeren Man. Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

De commissie voor milieu en sport vergadert op maandag 3 september a.s. om 14.00 uur in de commissiekamer van het Stadskantoor. De agenda vermeldt onder meer:
voorstel tot het vaststellen van de rapportage over 2000 en de uitvoering in 2001 van het Meerjarenprogramma Duurzaam Bouwen; voorstel tot verwerving van de kantine van hockeyclub Racing in liquidatie.
Secretaris: de heer M. Honing, tel. 238 24 88.

Welkom
Bent u geïnteresseerd in de behandeling van een agendapunt bij een openbare commissievergadering in het Stadhuis, dan bent u van harte welkom.
De raadscommissies vergaderen tijdens de verbouwing van het Stadhuis (tot begint 2002) in het Stadskantoor, vijfde etage, Stadhuisplein 10.

Indien u gebruik wenst te maken van het spreekrecht, meldt dan uw aanvraag twee dagen vóór het begin van de vergadering bij de secretaris van de commissie.
De commissie-agendas en notas liggen tijdens kantooruren, maandag van 9.00 tot 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, ter inzage in het Informatiecentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10.