Ingezonden persbericht



Speel online games met je favoriete beroemdheden

----
Online games en beroemdheden zijn een van de populairste zaken op het Internet. CelebrityGame.com combineert beide en biedt zijn bezoekers games met hun favoriete beroemdheden.

Spelers kunnen hun favoriete beroemdheid kiezen om games mee te spelen of kunnen de 'random celebrity' optie kiezen. Natuurlijk zijn alle bekende beroemdheden zoals Britney Spears, Brad Pitt en Jennifer Lopez vertegenwoordigd op CelebrityGame.com.

CelebrityGame.com biedt momenteel zeven games aan. Deze games zijn aantrekkelijk voor een breed publiek. In de nabije toekomst zullen nieuwe games worden toegevoegd.

Spelers kunnen hun prestaties bijhouden middels de top 10 en de persoonlijke high scores. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om foto's of posters te kopen van de celebrities waarmee gespeeld wordt.

CelebrityGame.com is te vinden op http://www.celebritygame.com/

NetVision

---
CelebrityGame.com is gemaakt door NetVision. NetVision houdt zich voornamelijk bezig met celebrity gerelateerde websites en beheert o.a. Celebrity Link (http://www.celebrity-link.com/), een index van celebrity sites en CelebMatch.com (http://www.celebmatch.com/), een site waar mensen zich kunnen matchen met hun favoriete beroemdheden.

Jasper van Zandbeek
CelebrityGame.com
http://www.celebritygame.com/
info@celebritygame.com