Carros

Nieuwe serie Limitée Megane Latitude

(29 augustus 2001)

Naast de Séries Limitées Air en Sport Way, die aan de onderkant van het Mégane gamma zijn gesitueerd, biedt Renault vanaf nu een nieuwe gelimiteerde serie aan, die meer centraal in het gamma staat en beschikbaar is op de Mégane Hatchback, Sedan, Break en Coupé: de Renault Mégane Latitude.

Het belangrijkste kenmerk van de Latitude serie is de aanwezigheid van de Becker Traffic Pro 4720, een all in one systeem, bestaande uit een radio/CD-speler in combinatie met een navigatiesysteem. Daarmee wordt de Mégane Latitude in combinatie met de overige uitrusting nog aantrekkelijker.

De Renault Mégane Latitude wordt bij de Hatchback, Sedan en Break gebaseerd op het Expression niveau en is leverbaar met de 1.4 16v, 1.6 16v, 1.6 16v Automaat, 1.8 16v, 1.9dTi 80 pk en de 1.9dCi motor. De Renault Mégane Coupé Latitude wordt afgeleid van de Dynamique uitvoering en kan met de 1.4 16v, 1.6 16v, 1.6 16v Automaat, 2.0 16v IDE en 1.9dCi geleverd worden.

Voor de Hatchback, Sedan en Break heeft de Mégane Latitude als extra standaarduitrusting ten opzichte van de Expression:

· Becker Traffic Pro 4720 Radio CD-speler met satellietbediening en geïntegreerd navigatiesysteem.
· mistlampen in de voorbumper
· specifieke wieldoppen Misti

Daarnaast zijn de volgende opties leverbaar:

· ESP met ASR in combinatie met de 1.6 16v (handgeschakeld) en de 1.9dCi motor
· elektrisch bediend glazen schuif-/kanteldak
· elektrisch verwarmbare voorruit*
· warmtewerende voorruit*
· lichtmetalen velgen Saros (m.u.v. 1.4 16v: Hatchback en Sedan Alcyone en Break Etretat)
· metaalkleur
· donker getint glas achter

*niet in combinatie met elkaar leverbaar

Voor de Coupé Latitude is ten opzichte van de Dynamique uitvoering de standaarduitrusting uitgebreid met het Becker Traffic Pro 4720 systeem. De lichtmetalen velgen zijn gelijk aan de Dynamique, dat wil zeggen de 15 Ostra velgen, met uitzondering van de 2.0 16v IDE, die met de 16 Lyra velg wordt uitgerust.

Voor de Mégane Coupé Latitude zijn als opties leverbaar:

· ESP met ASR in combinatie met de 1.6 16v (handgeschakeld) en de 1.9dCi motor
· elektrisch bediend glazen schuif-/kanteldak
· elektrisch verwarmbare voorruit*
· warmtewerende voorruit*
· metaalkleur
· donker getint glas achter

*niet in combinatie met elkaar leverbaar

Voor de Renault Mégane Latitude geldt ten opzichte van de Expression uitvoering een meerprijs van slechts 1000 euro, inclusief de mistlampen (250 euro), waardoor de prijs van het Becker radio-CD-navigatie- systeem slechts 750 euro ( 1652,78) is.

Voor de Coupé geldt een meerprijs van 600 euro ( 1322,23) ten opzichte van de Dynamique.