VIRTUBE / @MSTERDAM

Unzap! VirTube communicatiebureau voor nieuwe media en hoge ba

Unzap! is sinds kort het motto van het nieuwe communicatiebureau VirTube B.V. i.o. Toegespitst op de nieuwe media, hoge bandbreedte en de mogelijkheden daarvan, is VirTube gespecialiseerd in de ontwikkeling van concept en strategie, altijd vanuit de consument of end-user redenerend, aansluitend op de doelstelling van de opdrachtgever.

De oprichters van VirTube waren reeds sinds het ontstaan van zustermaatschappij @MSTERDAM (1996) verantwoordelijk voor de strategische en conceptuele visie met betrekking tot het ontwikkelen van Internet-, Intranet- en multimediapresentaties. Zo realiseerden zij o.a. het concept van de componeermachine van Festival in de Branding, PlanQ voor Kliq en Apenstaafje.nl voor @MSTERDAM. Momenteel is VirTube verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe housebannering van MSN Nederland.

De effectieve samenwerking tussen VirTube en @MSTERDAM als studio zal in de toekomst blijven bestaan, daar dit bedrijf vanuit haar expertise uitstekend in staat is de vertaalslag van concept naar realisatie te maken.

Voor meer informatie over VirTube: www.virtube.nl en www.apenstaartje.nl