Erkend internet-SMS-platform ondervindt geen hinder van besluit Dutchtone

Almere, 29 augustus 2001 SMS-platform SMSOne van Emexus ondervindt geen hinder van het besluit van Dutchtone om bulk-SMS van bepaalde buitenlandse operators te weren. SMSOne maakt gebruik van de diensten van Nederlandse operators die wel door Dutchtone geaccepteerd worden.

SMSOne is een voorbeeld van een SMS-platform waarmee je eenvoudig SMS-berichten in één keer naar meerdere ontvangers kunt versturen, gebruikmakend van internet. Wij werken operatoronafhankelijk. Dit betekent dat het SMS-verkeer via verschillende wegen verzonden kan worden. Op deze manier ondervinden wij geen hinder van het besluit van Dutchtone om bulk-SMS van bepaalde buitenlandse operators te weren , aldus Frans van Hulle, directeur van Emexus.

Van Hulle: SMS is een snelgroeiend medium. De verschillende operators hebben daarom onderlinge afspraken gemaakt, waardoor het SMS-verkeer verder kan worden gestimuleerd. Wij juichen de beslissing van Dutchtone toe. Op deze manier blijft een eerlijke concurrentie bestaan, wat goed is voor de markt.

Slechts enkele SMS-platforms maken gebruik van de goedkope tarieven die gehanteerd worden door operators in bijvoorbeeld Zwitserland en Zuid-Afrika. Het zijn dan ook die operators die door Dutchtone geweerd worden.

Over Exemus
Emexus voorziet bedrijven van Mobile Business Solutions en is een snelgroeiende speler in de mobiele wereld. Emexus ontwikkelt gebruikersvriendelijke applicaties waarmee organisaties snel gepersonaliseerde en tijdkritische berichtgeving kunnen verzorgen met de nieuwste mobiele mogelijkheden. Dit maakt veel praktische toepassingen mogelijk voor het verhogen van de klanttevredenheid en het verstevigen van de relatie met de klant. Emexus levert concepten, functionaliteit en applicaties in een ASP-formule. Het Emexus Platform biedt alle interfaces met telecomleveranciers, databases en andere systemen. Solide partnerschappen met grote, leidende partijen en leveranciers garanderen diensten van hoog en professioneel niveau. Meer informatie is te vinden op www.emexus.com.

Voor meer informatie
Emexus
Frans van Hulle
(036) 548 39 20
f.vanhulle@emexus.com

Whizpr
Martinique Walraven
(0317) 410 483
emexus@whizpr.nl