XPERTBUYER NV

ABN AMRO Business Center uitgebreid met XpertBuyer

Amsterdam, 29 augustus - ABN AMRO heeft aan haar Business Center op het internet de inkoopdienstverlening van XpertBuyer toegevoegd. Hiermee is de internet dienstverlening aan zakelijke klanten van ABN AMRO verder uitgebreid. Op het Business Center kunnen de klanten van de bank niet alleen terecht voor financiële en verzekeringsproducten maar nu ook voor ondersteuning van het inkoopproces.

Op deze website (bereikbaar via www.abnamro.nl/businesscenter) worden ondernemers nu in staat gesteld complexe goederen in te kopen via de dienstverlening van XpertBuyer. Met het Business Center richt ABN AMRO zich specifiek op ondernemend Nederland. Simon Berende (e-marketing manager ABN AMRO): 'Wij zijn ons er van bewust dat internet steeds belangrijker wordt voor ondernemers en daarom meer gebruikt wordt voor de bedrijfsvoering van organisaties. Met ons financiële pakket voorzien wij de ondernemer al in de behoefte om bancaire zaken te regelen via internet en via XpertBuyer kunnen we nu ook voorzien in de behoefte om de inkoop via internet te regelen.' In het ABN AMRO Business Center zijn al verschillende niet-bancaire diensten ten behoeve van ondernemers te vinden, zoals actueel nieuws, informatie op het gebied van personeel, belastingzaken, juridische documenten, etc. De inkoopdienstverlening is hier nu ook aan toegevoegd, maar daarmee houd het niet op. Het ABN AMRO Business Center blijft zich verder ontwikkelen.

Over XpertBuyer
XpertBuyer heeft als doel om via Internet ondernemers te helpen bij het maken van de juiste inkoopbeslissingen. Kopers worden gratis, snel en doeltreffend geholpen bij het definiëren van hun individuele behoefte aan een product of dienst, en offerteaanvragen worden uitgezet op het virtuele marktplein. Leveranciers krijgen concrete aanvragen via e-mail en brengen op basis hiervan een offerte uit. De koper krijgt de offertes teruggekoppeld in een handig overzicht. XpertBuyer richt zich op complexe producten en diensten die elke MKB-er nodig heeft, van kantoorapparatuur tot lease-auto's, drukwerk, schoonmaakdiensten, verzekeringen en nog veel meer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jacko Kuppens (XpertBuyer) 030-2483090 of kuppens@xpertbuyer.nl

29 aug 01 15:51