Politiebericht Venlo 30-08-2001
Mediaberichten 30 augustus (15.00 uur)

REGIO Ramkraken

WELL Bij een bedrijf aan de Wezerweg is in de nacht van woensdag op donderdag rond 2.30 uur een ramkraak gepleegd. De deur van het bedrijf werd geforceerd door met een auto tegen de deur te rijden. Bij de inbraak werd voor enkele tienduizenden guldens aan sigaretten buitgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt eventuele getuigen zich te melden bij de politie van Gennep, telefoonnummer 0900-8844 (30 cent / 0,14 per minuut). HORST Rond 4.45 uur wordt er een ramkraak gepleegd bij een bedrijf aan de Stationsstraat. Ook hier werd de deur geforceerd en werden voor een onbekend bedrag sigaretten meegenomen. De politie sluit een verband tussen deze twee zaken niet uit en stelt een nader onderzoek in. De politie van Horst vraagt eventuele getuigen zich te melden bij de politie van de basiseenheid Horst telefoonnummer 0900-8844 (30 cent / 0,14 per minuut).

ROERMOND Dronken man aangehouden

ROERMOND De politie heeft donderdagmorgen rond 2.30 uur op de Andersonweg een 34-jarige man uit Roermond aangehouden inzake openbare dronkenschap. Na verhoor op het politiebureau mocht de man het bureau verlaten maar beledigde op dat moment een politieagent. Hierop werd hij weer aangehouden in ter ontnuchtering ingesloten. De verdachte werd donderdagmorgen verder gehoord en de zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. Hij werd in de loop van de donderdagmorgen in vrijheid gesteld.

WELL Aanhouding vechtersbaas

WELL De politie heeft naar aanleiding van onderzoek een 18-jarige man uit Well aangehouden op verdenking van mishandeling van een 21-jarige man uit Meerlo op de Grotestraat zondagmorgen 26 augustus. Tussen de beide mannen ontstond een woordenwisseling waarna de verdachte het slachtoffer met de vuist in zijn gezicht sloeg. Hij heeft zich met kneuzingen onder doktersbehandeling laten stellen. De verdachte werd donderdagmorgen gehoord en hij heeft een bekennnende verklaring afgelegd. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.