Politiebericht Flevoland: gehele regio 30-08-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211 215

Aanhoudingen
LELYSTAD De politie hield woensdagnacht op de Zuigerplasdreef twee 16-jarige jongens uit Lelystad aan. Na een melding van twee vernielde fietsen onder een brug op deze dreef, trof de politie de twee aan bij de Polderdreef. De twee verdachten zijn aangehouden voor diefstal van de fietsen en voor vernieling. Ze zijn voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau.

BIDDINGHUIZEN Na een melding van een vechtpartij bij een attraktiepark op de Spijkweg hield de politie een groep van 12 verdachten (jongens/mannen tussen 13 en 20 jaar) aan op de Wissel. De verdachten zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Vier verdachten zijn na verhoor heengezonden en de overige verdachten zijn voor nader verhoor ingesloten.

Aanrijdingen
LELYSTAD Door een kop-staartbotsing net voorbij de Knardijk op de A6 is woensdagmiddag een 61-jarige automobilist uit Amsterdam voor controle per GGD-ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis te Almere. Hij botste tegen de auto van zijn voorganger een 44-jarige bestuurder uit Wijnjewoude.

ALMERE Een 19-jarige vrouw uit Almere op een snorfiets en een 26-jarige fietser uit Almere kwamen op de Steiger in een bocht (fietspad) met elkaar in botsing en raakte daardoor beiden (letsel onbekend) gewond. Ze zijn per GGD-ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis.