TROS

HAZES OPENT NIEUWE TROS-SITE: www.voorallefans.nl

Televisie/internet
VOOR ALLE FANS
Uitzending: dinsdag 4 september 2001
www.voorallefans.nl
TROS, Nederland 2, 19.55 uur

EERST OP INTERNET, DAN OP TELEVISIE
'VOOR ALLE FANS' MET ANDRE HAZES IN DE HOOFDROL

Deze week heeft zanger André Hazes samen met TROS-mediadirecteur Huib Boermans een geheel nieuwe site geopend op TROS-internet: www.voorallefans.nl
De site is een internet-portal waar 24 uur per dag Nederlandse muziek te horen is. Op de site staat ook achtergrondinformatie over de uitvoerende artiesten en een koppeling met sites van de zangers en zangeressen en hun fanclub-sites.

Dinsdag 4 september start een nieuw muzikaal programma bij de TROS op Nederland 2: VOOR ALLE FANS. Met dit programma wordt een groot aantal mensen een groot plezier gedaan, getuige de vele verzoeken die de TROS regelmatig krijgt om bepaalde TROS-beelden van favoriete Nederlandse artiesten te herhalen. Het bijzondere van VOOR ALLE FANS is dat het programma ruim voor de uitzending van het televisieprogramma te bekijken is op de internetpagina www.voorallefans.nl. Volkszanger Hazes bijt op 4 september op televisie het spits af, op internet is hij sinds donderdag al te bewonderen. Er zijn unieke beelden uit het TROS-archief te zien zoals duetten die Hazes zingt met onder meer Linda de Mol en Willy Alberti. En natuurlijk ontbreken de echte Hazes-klassiekers niet.
Andere artiesten die in VOOR ALLE FANS aan bod komen zijn onder meer Vader Abraham, Gerard Joling, Frans Bauer, Zangeres Zonder Naam, Herman Brood, Willeke Alberti en André van Duin.

VOOR ALLE FANS wordt samengesteld uit oude opnamen van TROS-programma's. Het videoarchief van de Grootste Familie van Nederland bevat een prachtige collectie Nederlandse Muziek. In VOOR ALLE FANS zitten optredens uit roemruchte TROS-programma's als Op Volle Toeren, De Showbizzquiz, Te Land ter Zee en in de Lucht, Let's Make Music en vele andere uitzendingen met muzikale elementen. VOOR ALLE FANS biedt een overzicht van 25 jaar Nederlands zangtalent.

Research: Jolanda la Mark
Samenstelling: Gerard Baars