Gemeente Doetinchem

Stadsfeest op Stadstv

Het televisieprogrogramma Stadstv Zomermagazine staat het weekend van 31 augustus en 1 en 2 september in het teken van het Stadsfeest. De twee popevenementen, Huntenpop en Bleekpop zullen ook aanbod komen. Op vrijdag 31 augustus is er om 18.00 uur een overzicht te zien van alle activiteiten in dat weekend. In een afwisselend programma zijn er op zaterdag 1 september en zondag 2 september doorlopend beelden en interviews te zien van de activiteiten en gebeurtenissen tijdens het Stadsfeest in de Doetinchemse binnenstad. Op zondag 2 september is er om 18.00 uur een verslag te zien van Huntenpop in Varsselder en Bleekpop in Doetinchem.

Op maandag 3 september, dinsdag 4 september en woensdag 5 september worden 's ochtends tussen 10.00 en 13.00 uur en 's avonds tussen 20.00 en 23.00 uur de leukste fragmenten van `Stadstv Zomermagazine' uitgezonden.

Stadstv is te ontvangen op het kabelnetwerk van UPC in de gemeente Doetinchem op kanaal 47+ (683,25 MHz). Kijk voor meer informatie op de tekst-tv pagina's van Stadstv of op internet: www.stadsomroep.nl