Ingezonden persbericht

BPP introduceert Hitachi CP-S225 - compacte multimediaprojector

Utrecht, 5 september 2001 - BPP Business Presentation Products BV te Utrecht, één van Nederlands grootste aanbieders van professionele presentatieapparatuur, breidt haar assortiment data/videoprojectoren uit met de Hitachi CP-S225, dé projector voor presentaties in kleine(re) ruimten. Standaard geleverd met veel accessoires en extra's.

Short throw lens
"De Hitachi CP-S225 is de concurrentie een grote stap voor als het gaat om presenteren in beperkte ruimten". Aan het woord is dhr. Koos Rijsdijk, General Manager van BPP Utrecht. "De speciale short throw lens maakt het mogelijk om over een afstand van slechts 1,5 meter een beeld te projecteren met een doorsnede van bijna 1,6 meter! Een staaltje techniek waar vooral de mobiele presentator enorme voordelen van heeft".

Prima projector
De nieuwste SVGA-projector (resolutie van 800x600) uit het BPP assortiment is een prima projector. De lichtopbrengst van 1100 ANSI lumen garandeert een goed zichtbaar beeld ook in ruimten die niet verduisterd zijn. Het geringe gewicht van slechts 2,4 kg. maakt dat de Hitachi CP-S225 heel gemakkelijk meeneembaar is, waardoor de flexibiliteit van de presentator wordt vergroot. Het grote bedieningsgemak geeft de presentator de gelegenheid zich te concentreren op de zaken die er echt toe doen; zijn of haar presentatie!

Whisper mode
De Hitachi CP-S225 beschikt over de nodige technische snufjes, zoals digitale keystone correctie - waardoor de vervorming van het projectiebeeld wordt gecorrigeerd, picture freeze en digitale vergroting. Uniek is de mogelijkheid om de lichtopbrengst aan te passen aan de hoeveelheid omgevingslicht. In situaties waar de hoeveelheid omgevingslicht geringer is, kan de projector worden omgeschakeld naar 800 ANSI lumen. Goed voor de lamp, goed voor het energieverbruik, goed voor het milieu! Bijkomend voordeel is dat bij een geringere hoeveelheid licht ook de geluidsproductie van de ventilator afneemt tot minder dan 32 dB.

BPP Profiel
BPP Business Presentation Products BV te Utrecht stelt zich ten doel de kwaliteit van iedere presentatie te optimaliseren. Dit doet BPP door het aanbieden van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige presentatieapparatuur zoals multimediaprojectoren, plasmaschermen en (interactieve) whiteboards. Ook allerlei accessoires zoals geluidssystemen, projectieschermen en presentatiemeubilair behoren tot het productpakket waarmee BPP het succes van iedere presentatie garandeert.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de Hitachi CP-S225 of wilt u zich laten informeren over andere producten en diensten van BPP, belt u gerust met BPP in Utrecht, tel. 030 - 2475000 of stuurt u een e-mail: info@bpp.nl. Maar u kunt ook naar de website surfen: http://www.bpp.nl

Journalisten die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met:

Erwin Hout
PR coördinator
tel.: 0180 - 486786
e-mail: houte@ppe.nl