Ingezonden persbericht

OPREIS.NET en HolidaySpot bundelen content.

Familiedag? Bedrijfsuitje? Gewoon een weekendje weg? Consumenten vinden het steeds gewoner om buiten hun "grote" vakantie nog enkele keren per jaar een midweekje of een weekendje weg te gaan en internet kan daarbij een belangrijke rol spelen.
Opreis.net en HolidaySpot weten dat de consument internet graag gebruikt om een keuze te maken uit het aanbod van verblijfsaccommodaties. Het aanbod op internet is echter sterk versnipperd.
Potentiële klanten gaan diverse sites langs om daar te ontdekken dat het nog niet zo eenvoudig is om in de gezochte streek onderdak te vinden van het gewenste soort.

Opreis.net en HolidaySpot.nl zijn deze week een samenwerkingsverband aangegaan.
HolidaySpot(onderdeel van Roompot Zeeland Vakanties) is een on line boekingsfaciliteit voor een groot aantal (plm. 80) bungalow-en vakantieparken in Nederland en een klein aantal in Duitsland. Het aanbod van HolidaySpot op internet is direct gekoppeld aan het reserveringsysteem van de verschillende parken.
Een boeking bij deze gekoppelde parken is dus 100% gegarandeerd zeker: er kan immers geen sprake zijn van overboekingen. Het is aardig om te zien, dat nu al meer dan een kwart van de boekingen wordt gemaakt in de week voorafgaand aan het vertrek. Vooral voor Nederlandse zomers (waar de weersverwachting enorm van belang kan zijn) is het een groot voordeel dat nog zo kort voor de aanreis 24 uur per dag kan worden geboekt. Op dit moment ontvangt HolidaySpot dagelijks ongeveer 4000 bezoekers en door de samenwerking met Opreis.net verwacht HolidaySpot een beduidend groter bezoekersaantal.
Opreis.net ( www.opreis.net ) is een zeer druk bezochte (plm 10000 bezoekers per dag)
vakantiesite, waarop het tot dusverre nog niet mogelijk was rechtstreeks bungalow/vakantieparken te
boeken. Door de samenwerking met Holidayspot ontstaat deze mogelijkheid nu wel.

Voor consumenten betekent dit samenwerkingsverband tussen Opreis.net en HolidaySpot dat het internet steeds interessanter wordt als boekingsmedium: de sites van HolidaySpot en Opreis.net bieden nu een zeer compleet aanbod van verblijfaccommodaties, vliegreizen, huurauto's, zeil- en motorjachtverhuur,
cruises, veerbootkaarten, en last-minutes, deels via de sites te reserveren en deels rechtstreeks via
internet te boeken.