Ingezonden persbericht

Persconferenties: France Telecom Group, Wanadoo en Orange

Geachte persrelatie,

Graag attenderen wij u op de persconferenties over de financiële resultaten van het eerste halfjaar over 2001 van de France Telecom Group, Wanadoo en Orange. Deze persconferenties zijn live via het internet te volgen op: www.francetelecom.com.

Op 5 september wordt om 17.30 uur in Parijs een persconferentie gehouden door de France Telecom Group. Michel Bon, CEO, en Jean Louis Vinciguerra, Executive Vice-President Resources, zullen op deze persconferentie de financiële resultaten bekendmaken.

Op 6 september om 8.00 uur worden in Parijs de financiële resultaten van het eerste halfjaar van Wanadoo S.A. gepresenteerd. EuroNet Internet B.V. is een volledige dochteronderneming van Wanadoo S.A. De resultaten van Wanadoo S.A. worden bekendgemaakt door Nicolas Dufourcq, Chairman en CEO, en Wilfried Verstraete, CFO.

De persconferentie waarbij de financiële resultaten van Orange S.A., in Nederland actief met Dutchtone N.V., worden onthuld, zal op 6 september om 10.30 uur (9.30 uur GMT) plaatsvinden in Londen. Jean-François Pontal, CEO en Graham Howe, CFO zullen de resultaten bekendmaken.

De persconferenties van de France Telecom Group en Wanadoo worden vertaald naar het Engels. De persconferentie van Orange wordt in het Engels gehouden.