Contactpersoon: Chefren Hagens

Dagelijks e-knipsels via GSM/GPRS telefoons met WAP

Datum: 5 september

Dagelijks e-knipsels via GSM/GPRS telefoons met WAP

Delft, 5 september - e-knip, de eerste e-knipseldienst ter wereld, breidt met het oog op de komst van GPRS mobiel internet, waarmee WAP telefoons altijd on-line zijn, de service aan haar abonnees met WAP telefoons binnenkort uit. Die kunnen hun e-knipsels dan niet alleen per e-mail ontvangen maar ook met de WAP telefoon overal en op ieder moment vlot hun persoonlijke WAP pagina's doorbladeren.

De door e-knip verzorgde persoonlijke WAP pagina's worden zodanig opgemaakt dat ze eenvoudig navigeerbaar zijn met de diverse WAP-telefoons.

Net als bij de gewone e-knip service zijn er persoonlijke e- kopieen van de nieuwspagina's waarin de opgegeven trefwoorden werden gevonden. De e-kopieen dienen bij de gewone e-knip service om te zorgen dat nieuws dat eventueel is verplaatst of verwijderd zonder zoeken te kunnen lezen. Voor WAP gebruikers zijn de kopieen van de nieuwspagina's echter speciaal vereenvoudigd zodat ze vooral snel en goed leesbaar zijn met de kleine schermen van WAP telefoon.

Ervaren WAP-gebruikers kunnen zich als proefpersoon opgeven voor het verder uitwerken van de service via mailtje aan

wapproef@e-knip.nl

onder vermelding van typenummer van hun telefoon, hun favoriete wappagina's, waarom ze mee willen doen en wat hun expertise is.

e-knip is een dienst verzorgd door ii.nl, dagelijks wordt de nieuwe tekst van zo'n 500 nieuwssites doorzocht op het daarin voorkomen van trefwoorden van klanten. Eenmalig kan per persoon/organisatie een gratis proefabonnement worden aangevraagd via http://www.e-knip.nl/

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Chefren Hagens via hagens@e-knip.nl of 015-2158851.

e-knip

Postbus 3215

2601 DE

Delft

Telefoon: 015-2158851

www.e-knip.nl