Gemeente Geldermalsen

Verkeersbesluit

Bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Geldermalsen maken bekend dat zij op 28 augustus jl. het volgende verkeersbesluit hebben genomen voor de Burgemeester Vernèdelaan te Geldermalsen:

1. Het aanbrengen van doorgetrokken fietsstroken (zoals bedoeld in artikel 1 lid n van het RVV) ter hoogte van de versmallingen.
2. Het aanbrengen van onderbroken fietsstroken (zoals bedoeld in artikel 1 lid n van het RVV) te Geldermalsen, ter hoogte van de kruising/bocht met de Genteldijk.

Toelichting

Een en ander wordt aangegeven op de situatietekening die bij het voorgenomen besluit hoort.

* Ter inzage : het besluit, de situatietekening en de publicatie
* Inzagetermijn : zes weken, met ingang van de dag volgend op deze publicatie

* Inlichtingen : vakbalie Bouwen en Wonen (tel. 0345-586611)
* Publicatie : 6 september 2001

Bezwaar

U hebt de mogelijkheid tegen (een deel van) dit besluit binnen 6 weken na de verzenddatum daarvan, een bezwaarschrift in te dienen bij burgemeester en wethouders van Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen, tel. 0345-586611. Bij verzending van het bezwaarschrift per post moet u het voor het einde van deze termijn ter post bezorgen (bepalend daarbij is de datum van de poststempel); het is dan bovendien noodzakelijk dat het niet later dan een week na afloop van de termijn is ontvangen.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:
* de naam en het adres van de indiener;

* de dagtekening

* een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht;

* een duidelijk omschrijving van uw bezwaar (wat is het bezwaar en waarom).

Tijdens de bezwaarschriftprocedure geldt in principe de genomen beslissing. Het kan zijn dat deze beslissing naar uw mening intussen onherstelbare of onevenredige gevolgen voor u heeft. U kunt dan tijdens de bezwaarschriftenprocedure om een voorlopige voorziening vragen bij de President van de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem, tel. 026-3592000. Dit betekent dat een speciale regeling kan worden getroffen voor de periode dat het bezwaarschrift nog in behandeling is.

Aan het indienen van een bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden. Als u een voorlopige voorziening vraagt, moet u griffierecht betalen. Voor natuurlijke personen (individuen) is dit ¦ 225,-- (_ 102,10).