Gemeente Geldermalsen

Activiteiten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij vergunning/ontheffing hebben verleend aan:

* Speeltuinvereniging "De Boomkampjes" voor het organiseren van een speeltuinfeest op speelplek "De Boomkamp" en op de daarnaast gelegen 6 parkeerplaatsen op zaterdag 8 september a.s. op van 9.00 tot 14.00 uur te Geldermalsen.

* Café 't Koetshuis voor het ten gehore brengen van live muziek op zaterdag 15 september a.s. tot 01.00 uur te Tricht.
* Voetbalvereniging Rhelico voor het houden van de jaarlijkse rommel- en attractiemarkt op 15 september a.s. op het sportcomplex van v.v. Rhelico aan de Boutensteinseweg te Rumpt van 09.00 tot 17.00 uur (was uitgesteld vanwege de Mkz).

* J.S. Medua voor het ten gehore brengen van live muziek op zaterdag 22 september a.s. tot 01.00 uur in het Dorpshuis te Meteren.
Indien u zich met deze beslissing (en) niet kunt verenigen, kunt u binnen 6 weken na de bekendmaking van deze beslissing(en) aan betrokkenen, een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht en de gronden van het bezwaar.