Jaarbeurs Utrecht


Persberichten Perskamer : Beauty Salon

ONDERNEMERSCHAP CENTRAAL TIJDENS BEAUTY SALON 2001

De tweejaarlijkse vakmanifestatie Beauty Salon, die van zaterdag 8 tot en met maandag 10 september aanstaande wordt gehouden is een onmisbaar evenement voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij de schoonheidsbranche. De organisatie heeft alles in het werk gesteld om er een top evenement van te maken. Niet alleen het exposantenaanbod is uitgebreid, maar ook het wedstrijd- en lezingenprogramma is vernieuwd en nog interessanter dan voorheen. De bezoekers van deBeauty Salon krijgen in kort tijdsbestek een totaal overzicht van wat er in de beautybranche actueel is.

De Beauty Salon verandert mee met de trends en ontwikkelingen. Dat is goed te zien aan het
exposantenaanbod, dat steeds diverser wordt. Naast de traditionele aanbieders van producten en apparatuur voor de salon, zien we steeds meer exposanten die toegevoegde waarde bieden. Aanvullende diensten, nieuwe behandelingen; het zijn zaken waar de consument om vraagt. Die wil het liefst op één adres terecht voor totale uiterlijke verzorging.
De keuze om wel of niet in deze richting uit te breiden is een strategische. Een verantwoorde afweging kan alleen tot stand komen als je als ondernemer de zaken goed op de rit hebt. Juist dit aspect is het centrale thema tijdens de Beauty Salon 2001.

Ondernemerschap
Het thema Ondernemerschap komt op twee manieren tot uitdrukking. Allereerst via een uitgebreid, gratis lezingen programma en op de tweede plaats via een speciaal paviljoen op de beursvloer. In dit paviljoen is volop informatie van instellingen en instanties die direct of indirect te maken hebben met bedrijfsvoering en ondernemerschap. Starters kunnen er terecht met vragen als "Hoe richt ik mijn eigen bedrijf op?", "Hoe maak ik een ondernemersplan?", "Hoe wordt de financiering geregeld?" etc. Maar ook degenen die al een eigen bedrijf hebben kunnen hun beleid toetsen. Voor het paviljoen worden onder meer Banken, kamers van Koophandel, belastingadviseur en accountants uitgenodigd, alsmede de Belastingdienst, verzekeraars,
interieurbedrijven etc. Een waardevolle toevoeging aan Beauty Salon 2001, de tweejaarlijkse totaalmanifestatie voor de schoonheidsbranche.


-.-.-.-.-.-


Noot voor de redactie (