Gemeente Amstelveen

Nieuws

INTERNATIONAAL JAAR VAN VRIJWILLIGERS:
INFORMATIEMARKT OP 8 SEPTEMBER

Het jaar 2001 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationaal Jaar van Vrijwilligers. In dit kader is in onze Gemeente het "Lokaal Comité Amstelveen" opgericht. Dit comité organiseert en ondersteunt diverse activiteiten die dit jaar gehouden worden én activiteiten die er op gericht zijn om ook in de toekomst een bijdrage te leveren aan een goed netwerk en vrijwilligersbeleid in Amstelveen.

Vrijwilligers Informatiebus
Een in het oog springende activiteit is het rondrijden van de Vrijwilligers Informatiebus, met de slagzin "Déze bus mag u niet missen!!". Hierin kunt u alle actuele informatie krijgen over vrijwilligerswerk en vacatures.

Informatiemarkt Vrijwilligerswerk
De Bus zal ook aanwezig zijn tijdens de grootscheepse INFORMATIEMARKT VRIJWILLIGERSWERK, die gehouden zal worden op het Stadsplein op 8 september van 11.00 tot 16.00 uur. Alle Amstelveners worden uitgenodigd eens een kijkje te nemen in de keuken van het vrijwilligerswerk bij 40 verschillende Amstelveense organisaties. Wat kunt u hier verwachten? Demonstraties, informatie, optredens, muziek, kunst, kinderactivititeiten en nog veel meer...... Burgemeester Kamphuis zal de Informatiemarkt openen om 11.00 uur. Het programma van deze dag kunt u vinden op deze pagina op woensdag 5 september.
Het Lokaal Comité Amstelveen hoopt u te zien op 8 september op het Stadsplein.

Meer informatie?
Voor meer informatie, surf naar de website van de Vrijwilligerscentrale Amstelveen, klik hier.