Ingezonden persbericht

Persbericht

Op het Malieveld vanaf 8 september tot en met 23 september Haagse Kermis biedt volop amusement voor jong en oud

Dit jaar biedt de Haagse Kermis wederom volop amusement op het Malieveld. Van 8 tot en met 23 september is er een scala aan diverse behendigheidsspelen, snelle attracties, traditioneel kermisvertier en speciale kinderactiviteiten. Vermaak voor jong en oud én voldoende gelegenheid om even bij te komen onder het genot van een drankje en/of hapje: dat is de Haagse Kermis.

Op de Haagse Kermis staan onder meer de 'Break Dance', de spectaculaire 'Free Fall', de 'Soundmachine', de 'Sling Shot', de 'Matterhorn', de 'Roller Ghoster', de 'Super Mouse', een schietsalon, een muizenstad, een waarzegtent en een loopspookhuis. Voor de allerkleinsten is er ook van alles te beleven, zoals onder andere de 'Lucky Duck', een draaimolen en -voor de jonge durfals- een familie-achtbaan.

Ontspannen
Tijdens de kermis kun je even gas terugnemen in één van de horecagelegenheden van de kermis. Er is voldoende aanbod: onder meer een poffertjespaviljoen, een gebakkraam, wafelverkoop, een broodjesboetiek en natuurlijk het Kermiscafé.

Openingstijden
Data Openingstijden
8, 15 en 22 september 13.00 24.00 uur
9, 12, 16, 19 en 23 september 13.00 23.00 uur
10, 11, 13, 17 en 20 september 15.00 23.00 uur
14 en 21 september 15.00 24.00 uur
18 september (Prinsjesdag) 11.00 23.00 uur

Er is een bewaakte fietsenstalling bij de ingang van de Haagse Kermis.

Vrolijke Kabouters
Op 8 september bezoeken de Vrolijke Kabouters tussen 19 en 21 uur de Haagse Kermis. Zij gaan met je op de foto, delen overheerlijk spekken uit en zorgen voor veel lol met hun kabouterfratsen.


** LAATSTE NIEUWS**
Op zaterdagmiddag 8 september heeft iedereen die de Haagse Kermis bezoekt de mogelijkheid een ballon te voorzien van een kaartje met daarop de eigen naam geschreven. 's Avonds om 17.30 uur worden, bij de officiële opening van de kermis door Burgemeester Deetman, alle ballonnen losgelaten. De 'eigenaar' van de ballon die de grootste afstand heeft afgelegd, krijgt van de organisatie van de Haagse Kermis een speciaal prijzenpakket.