FC Utrecht


zaterdag 08 september 2001

Voorbeschouwing FC Utrecht - FC Grongingen

We kunnen het nog heugen als de dag van gisteren. 27 mei met grote hoofdletters geschreven in de geschiedenisboeken van de FC, de klinkende overwinning op de FC uit Groningen met 6-0 en genoeg voor Europees voetbal voor de FC uit Utrecht.

Echter we zitten nu in een ander seizoen met nieuwe ronde en nieuwe prijzen en de stand tot op heden is het feit dat we nog met lege handen staan en dat Groningen al her en der zijn puntjes heeft gepakt.

Trainer Frans Adelaar heeft de zware taak om de Nieuwe Galgenwaard haar eerste punten te bezorgen voor dit seizoen. Met de opening van de nieuwe hoofdtribune moet het een mooi feestelijk geheel gaan worden.

Twee oud Utregspelers mogen we weer in de Galgenwaard begroeten, Hans Visser en Joost Broerse zullen gaan lopen op bekend terrein, maar ze zullen ook de nieuwe tribune in haar volle schone glorie mogen aanschouwen.

Frans Adelaar heeft de beschikking over een fitte selectie, echter de vraag die bij iedereen rijst is hoe hij zal spelen, want er zijn mogelijkheden te over met deze groep.