HOUTGROEP VAN DRIMMELEN B.V.

Houtgroep Van Drimmelen neemt Van den Dool Triplex over

De directies van Van den Dool Beheer B.V. te Hardinxveld-Giessendam en Houtgroep van Drimmelen B.V. te Zwijndrecht bespreken de overname van Van den Dool Triplex B.V. te Hardinxveld-Giessendam en DT Painting B.V. te Werkendam door Houtgroep van Drimmelen B.V. Het is te verwachten dat de partijen voor 1 oktober aanstaande overeenstemming met elkaar bereiken.

Van den Dool Triplex B.V. en DT Painting B.V. zijn gespecialiseerde bedrijven in het leveren en bewerken van plaatmateriaal. Houtgroep van Drimmelen B.V. is een toonaangevende leverancier van hout en plaatmateriaal alsmede producent van prefab houtconstructies. De bedrijven opereren sterk klantgericht en beschikken over goed geoutilleerde productieafdelingen.

Houtgroep van Drimmelen B.V. verwacht met de voorgenomen overname haar positie als partner van bouwbedrijven, industriële verwerkers en handelsbedrijven verder te ontwikkelen.
Door het eventueel samengaan van de bedrijven groeit de omzet van Houtgroep van Drimmelen naar circa EUR 75 miljoen, waarvan plaatmateriaal circa EUR 35 miljoen uitmaakt. Het personeelsbestand komt na overname op 250 medewerkers. De directie verwacht bij doorgang geen negatieve gevolgen voor de werkgelegenheid.



Voor meer informatie kunt u terecht bij Houtgroep Van Drimmelen BV te Zwijndrecht, telefoonnummer 078 - 61 07 207

10 sep 01 15:14