Hewlett-Packard

Stijlvolle, externe cd-rewriter in een handomdraai klaar voor gebruik

Amstelveen, 10 september 2001 Hewlett-Packard brengt de HP CD-Writer cd4re op de markt. Met deze stijlvolle, externe cd-rewriter maken gebruikers in een handomdraai hun eigen cds. De HP CD-Writer cd4re schrijft en overschrijft met een snelheid van 4x en leest met een snelheid van 6x. Met de USB-koppeling is de rewriter eenvoudig en snel aan de PC te koppelen en direct klaar voor gebruik.

De HP CD-Writer cd4re wordt geleverd met de volgende software en accessoires:

HP CD Creation Software: vereenvoudigt het opnameproces zodat gebruikers zich kunnen bezighouden met wat ze opnemen in plaats van hoe ze opnemen. Voor het maken van back-ups van belangrijke gegevens, om ruimte te maken op de harde schijf en voor het zelf samenstellen van muziek-cds.

MusicMatch Jukebox: MP3-bestanden(1) van internet downloaden, op de PC opslaan, op cd zetten of naar een MP3-speler overzetten.

Arcsoft My PhotoCenter: video-, geluid- , foto- en tekstbestanden samenstellen en ordenen.

Arcsoft VideoImpression: videoboodschappen en professionele presentaties samenstellen met eigen videoclips en afbeeldingen.

De HP CD-Writer cd4re is vanaf oktober 2001 verkrijgbaar en heeft een consumentenadviesprijs van fl 599,- / 272,- euro (inclusief BTW).

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Dit bericht is in het Engels beschikbaar via: NewsDesk

1) Het opnemen of kopiëren van muziek is alleen toegestaan met toestemming van rechthebbende(n).