Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale



Geschmacksverstärker


Geschmacksverstärker is de smaakversterker in de cocktail die je nooit had moeten nemen omdat je maag ervan overstuur raakt. Maar het bezorgt je wel een nacht om nooit te vergeten. De cocktail bestaat uit Belgisch bier, digitale computerbeats gemixed met een dreunende bas, een scheurende gitaar-saus, en een kerkorgel dat gejat is uit een kippenhok. Het geheel wordt geflambeerd en geshaket door de vervorming van de stem.

Het Belgisch duo dat opereert onder deze naam won de eerste editie van Technomania en doet denken aan het Duitse Atari Teenage Riot, hoewel de beats wel wat dansbaarder zijn. Hun eerste cd 'Blow Your Cover' is voor techno wat Jerry Springer voor de talkshow was: het benadert het genre via een omweg, verkent het tot in het extreme en kent daardoor felle voor- en tegenstanders.

Het Gaslab zal donderen en denderen onder deze brok rauwe energie. Een elektro-punkshow, vermomd als digitale noise vulkaan. Met geen woorden en superlatieven te beschrijven: de Geschmackverstärker-douche moet je live ondergaan. Bring your umbrella.


Geschmacksverstärker /muziek
Donderdag 13 september
21.45 - 22.45 uur Gaslab