Ingezonden persbericht


0100,0100,0100Haarlem, 9 september 2001

Aan de Haarlemse media

Wim Rigter jurylid bij Haarlem 105 DJ-wedstrijd

Wim Rigter, bekend als presentator van de Arbeidsvitaminen op Radio 3FM, is op zaterdag 15 september jurylid bij de Haarlem 105 DJ- wedstrijd. Alle Haarlemse DJ's in spe die graag willen doorbreken kunnen meedoen aan de wedstrijd. De prijs: één uur radio maken op Haarlem 105, de stadsomroep van Haarlem.

Op zaterdag 15 september vindt 'De dag van verrassend vrijwilligerswerk' plaats op de Nieuwe Groenmarkt in Haarlem. Een flink aantal Haarlemse vrijwilligersorganisaties presenteert zich daar in diverse kramen. De stadsomroep van Haarlem is daar - omdat het een vrijwilligersorganisatie is - ook vertegenwoordigd met zijn eigen kraam.

Daarnaast vindt tussen 16.00 en 16.30 uur de finale plaats van de Haarlem 105 DJ-wedstrijd. De twee beste DJ's krijgen op het podium van de vrijwilligersmarkt ieder tien minuten de tijd om te laten horen wat zij kunnen, ten overstaan van het aanwezige publiek. Zij zullen worden beoordeeld door twee vakkundige juryleden: Wim Rigter van Radio 3FM en Anthony Timmers van Radio 538.

Wim Rigter is vooral bekend als presentator van de Arbeidsvitaminen. Toeval wil dat hij de dag ervoor (vrijdag 14 september) zijn laatste uitzending presenteert. Hij gaat zich vervolgens fulltime bezighouden met het ontdekken van nieuw talent voor 3FM. Anthony Timmers is in de eerste plaats een van de bekende stemmen van de zaterdagmiddag op Haarlem 105. Bovendien is hij verantwoordelijk voor alle jingles en promotiespots die op Radio 538 te horen zijn.

Stadsomroep Haarlem 105 probeert met de dj-wedstrijd nieuw talent binnen te halen. Bij gebleken geschiktheid behoort een eigen vaste uitzending bij Haarlem 105 tot de mogelijkheden. In ieder geval mag de winnaar van de DJ-wedstrijd dezelfde avond nog een uur 'de zender op'.

Kandidaten kunnen zich vanaf 12.00 uur melden bij de kraam van Haarlem 105 op de vrijwilligersmarkt, op de Nieuwe Groenmarkt.

Noot voor de redactie;