Provincie Zeeland

Wegwerkzaamheden Zeeuwsch-Vlaanderen

Komende maandag, 17 september, wordt begonnen met onderhoud aan de weg Oostburg-IJzendijke (N676). Waar de verharding kapot is wordt die gerepareerd en er wordt een dunne asfaltlaag aangebracht. Het werk wordt in drie gedeelten uitgevoerd en duurt tot 5 oktober. Begonnen wordt met het stuk tussen Oostburg en Waterlandkerkje, daarna is het deel Waterlandkerkje tot de rijksweg (N61) aan de beurt en het sluitstuk ligt tussen de rijksweg en IJzendijke. Het wegvak dat onder handen wordt genomen, wordt afgesloten voor het snelverkeer. Met borden wordt voorzien in een omleidingsroute. Bestemmingsverkeer en langzaam verkeer kunnen wel van de weg gebruik blijven maken.
Ook elders in Zeeuwsch-Vlaanderen worden in de loop van oktober onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan diverse wegen en wegvakken.

Op het programma staan de weg Westdorpe-Terneuzen (N253), de parallelweg Westdorpe-Hulst (N258), de weg Breskens-Sluis (N675), de weg Breskens-Hoofdplaat (N677), het fietspad langs de weg Hulst-Clinge (N690) en de weg Sint Jansteen-Clinge (N692).

Het exacte tijdstip van de werken kan niet worden aangegeven; dat is onder meer afhankelijk van de weersgesteldheid.

12 september 2001, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 51/2001