Gemeente Zoetermeer

Wegwerkzaamheden Amerikaweg en Afrikaweg, vanaf 17 september a.s.

Op maandag 17 september aanstaande zal worden begonnen met voorbereidende werkzaamheden , deze bestaan uit het aanbrengen van een anti-worteldoek langs de asfaltranden tegen de bermen. Aansluitend worden de wortels, die onder het asfalt door gegroeid zijn, verwijderd.
Tijdens het verwijderen van de wortels die onder het asfalt liggen en het asfalteren overdag zal de Amerikaweg per rijrichting worden afgesloten tussen 09.00 en 15.00 uur.

Wanneer deze voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond zal er gedurende één avond en nacht, of als de weersomstandigheden dit verhinderen, overdag een nieuwe asfaltlaag worden aangebracht. De omleidingen zullen worden aangegeven met de bekende gele borden de lopen via de Meerzichtlaan en de Zwaartslootseweg .

Afrikaweg
Tijdens voornoemde werkzaamheden word ook een stukje van de Afrikaweg geasfalterd tussen het viaduct van de Voorweg en het viaduct van de Sprinterlijn, over de beide richtingen.
Deze werkzaamheden worden in de avond- en nachtelijke uren uitgevoerd, per rijstrook, hier is dan géén omleiding voor nodig.



Gemeente Zoetermeer © Sept 2001