Politiebericht Cuijk 17-09-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

CONTROLE

Op de Spoorstraat in Boxmeer zijn vrijdagavond diverse processen-verbaal opgemaakt tij-dens een controle door de politie. Een bestuurder kreeg een bon omdat hij een gegeven stopteken negeerde. Andere bekeuringen werden uitgeschreven voor geluidsoverlast vanuit een auto, geluidsoverlast door claxoneren en geen verlichting. Een 24 jarige inwoner van Boxmeer is aangehouden omdat hij weigerde te vertrekken bij een horecagelegenheid. On-danks herhaalde verzoeken weg te gaan bleef hij zich recalcitrant gedragen. Hierop is hij door de politie aangehouden en na verhoor in met een proces-verbaal in vrijheid gesteld.

ONDER INVLOED

Een 43 jarige inwoner van Reek is zondagnacht bekeurd wegens rijden onder invloed. De man werd gecontroleerd op de Estersveldlaan in Grave. Na de blaastest kreeg hij een rijver-bod van 5 uren en een proces-verbaal. Zijn rijbewijs bleek al ingevorderd te zijn. Ook bleek de auto waarin hij reed niet verzekerd en gekeurd te zijn. De auto is inbeslaggenomen.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van zondag op maandag is in Cuijk een auto gestolen. De auto, een rode Opel Kadett, station, kenteken PX-32-KG, stond geparkeerd bij een woning aan de Hapseweg.